Vâlcea – ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Rezultatele obținute de polițiști în ultimele 24 de ore în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu jandarmi și polițiști locali au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au legitimat 145 de persoane și au oprit pentru control 80 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 35 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, amenzi cu o valoare de peste 5.000 lei.

Exemplu:

La data de 26 august a.c. polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control pe bulevardul Tineretului, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Cartelele de tip abonament pentru accesul auto în Cimitirul Municipal se pot încărca și de la automatele de plată

Pentru a facilita accesul cu mașina în Cimitirul Municipal, cartelele de tip abonament eliberate de Administrația Cimitirului se pot încărca începând din această săptămână și de la automatele de plată care eliberează tichete de ieșire.Menționăm căpână în prezent aceste carduriputeau fi încărcate doar la casieria din incinta Cimitirului, conform programului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro