VÂLCEA – ACȚIUNE PE LINIE RUTIERĂ

stiri redactie

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și municipiului Drăgășani au acționat pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și pentru reducerea riscului rutier.

La data de 11 mai a.c., în municipiul Râmnicu Vâlcea polițiștii rutieri au legitimat peste 150 de persoane și au oprit pentru control 90 de vehicule, fiind aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, 32 dintre acestea la regimul rutier.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere.

Valoarea sancțiunilor aplicate este de aproximativ 7.000 de lei.

  •  

Și în municipiul Drăgășani polițiștii rutieri au acționat pentru reducerea riscului rutier, aceștia acționând cu aparatul radar TruCam pe Drumul Național 64, pe un sector de drum cu risc ridicat de accident rutier, în doar două ore fiind reținute 5 permise de conducere pentru viteză excesivă și au fost aplicate 10 sancțiuni cu o valoare de peste 5.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-COV-2

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro