Vâlcea – ACȚIUNE PE LINIE DE PISCICULTURĂ

stiri redactie

La data de 27 august a.c. polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, jandarmi și specialiști din cadrul A.N.P.A. – Serviciul Regional Oltenia și A.J.V.P.S. Vâlcea au organizat și desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol.

În urma verificărilor efectuate au fost depistați în flagrant delict 4 bărbați din Stoilești și Băbeni care pescuiau ilegal în râul Olt, în zona barajelor din Băbeni și Ionești.

În cauză au fost întocmite două dosare penale sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni prevăzute de O.U.G. 23/2008 modificată, privind pescuitul și acvacultura.

De asemenea, au fost confiscate și ridicate în vederea confiscării următoarele bunuri: două bărci pneumatice, 24 de plase din fir textil plurifilament cu o lungime de peste 1600 m, cantitatea de 52,50 kg de pește diverse specii, bunuri cu o valoare de peste 10.000 lei.

Acțiunile de genul vor continua și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Acţiuni ale IJP

Prins la volan, fără permis La data de 27 august a.c., în jurul orei 11,00, în localitatea Topârcea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106T de către un localnic în vârstă de 22 de ani. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro