Val de soferi prinsi beti la volan

Hila Ovidiu

Conducatorii auto sibieni au petrecut pe cinste in weekend. Sau cel putin asa reieste din statisticile politistilor. Partea proasta este ca soferii au urcat la volan dupa ce s-au chefuit cu alcool. Politistii rutieri au intocmit 6 dosare penale. In doar 2 zile politistii rutieri au intocmit 6 dosare penale, majoritatea pentru consum de alcool la volan.
Primul ghinionist prins de oamenii legii este un sibian de 72 de ani prins pe strada Tiglarilor conducand desi avea o alcoolemie de 0,58. Barbatul este insa un vechi client al politistilor. Acesta avea deja permisul suspendat tot pentru consum de alcool la volan. Cel de-al doilea barbat cercetat penal are 44 de ani si a fost depistat de catre politisti in Slimnic. Avea o alcoolemie de 0,61 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice. In ziua urmatoare oamenii legii au dat peste un sibian in varsta de 30 de ani care se afla la volan dupa ce consumase alcool. In cazul sau etilotestul a aratat valoarea de 0,87. In Tarnava politistii au depistat un barbat care a calcat prea tare pedala de acceleratie, iar la somatia oamenilor legii a refuzat sa opreasca. Motivul pentru care a incercat sa fuga este lesne de inteles. Barbatul avea o alcoolemie de 0,19 iar pe deasupra circula si cu o masina neinmatriculata careia ii aplicase placute false de inmatriculare. Ultimul ghinionist „cadorisit” cu dosar penal este un barbat de 42 de ani din Ocna Sibiului. Acesta a fost depistat la volanul unui autoturism neinmatriculat, cu o alcoolemie de 0,59 iar pe deasupra a mai si refuzat recoltarea de probe biologice.
Cu totii s-au ales cu dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alfabetul fricii. Cu si despre Herta Muller

Astra film prezinta joi un documentar de exceptie. Este vorba despre „Alfabetul fricii” un film care vorbeste despre influienta regimului ceausist in viata si opera Hertei Muller. Asa cum ii spune si numele, „Alfabetul fricii” este un film despre viata dominata de frica impotriva careia singura arma a scriitoarei a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro