Vaccinarea antigripala incepe in noiembrie

Hila Ovidiu

Vaccinurile antigripale ar putea ajunge la Sibiu la inceputul lunii viitoare. Anuntul a fost facut de catre Gabriel Budescu, directorul Directiei de Sanatate Publica. In prima transa ar urma sa ajunga in judetul nostru cam 26 de mii de doze.

vaccinAnul acesta campania de vaccinare antigripala ar putea incepe chiar din primele zile ale lunii noiembrie. Gabriel Budescu, seful DSP, spune ca medicii din Sibiu au estimat ca pentru judetul nostru ar fi nevoie de 60 de mii de doze de vaccin. Aproape jumatate dintre acestea ar fi programate sa ajunga in Sibiu dupa 1 noiembrie. Campania de imunizare va incepe imediat dupa sosirea vaccinului. Se vor putea imuniza gratuit in primul rand categoriile de risc. Vorbim aici despre bolnavi cronici, angajati ai spitalelor sau unitatilor de ocrotire sociala, femei insarcinate si batrani cu varste de peste 65 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Toamna, sarbatorita la Gradinita 7 din Sibiu

Micutii de la Gradinita numarul 7 din Sibiu au sarbatorit joi toamna. Au spus poezii, au cantat si au organizat chiar si un bazar cu delicii culinare de toamna pregatite de mamici si de bunicute. Micuti de la Gradinita numarul 7 din Sibiu au sarbatorit joi toamna. In curtea institutiei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro