Vaccinarea antigripala, cea mai sigura metoda de protectie impotriva gripei!

Hila Ovidiu

Protejati-va sanatatea! Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica spun ca in aceasta perioada riscul de imbolnavire prin gripa si viroze este crescut. Sibienilor cu sanatatea deja subreda li se recomanda impetuos vaccinarea.

Tot  ca masuri de precautie medicii recomanda un stil de viata sanatos, evitarea frigului, aumezelii, a aglomeratiei si mai cu seama evitarea persoanelor bolnave. Daca trebuie sa mergeti la spital pentru a vizita pe cineva este bine sa folositi o masca de protectie. Dupa suflarea nasului sau contact cu persoane bolnave este necesara igienizarea mainilor. Alimentatia trebuie sa fie compusa din fructe si legume proaspete, de preferinta multe dintre ele bogate in vitamina ce. Hidratarea este de asemenea importanta. Se recomanda consumul de lichide calde. Acestea pot fi si supe sau ceaiuri.

Medicii spun ca desi in aparenta gripa este considerata o afectiune comuna, in esenta, mai ales in cazul bolnavilor cronici sau a celor cu imunitate slabita aceasta poate da complicatii severe care sa duca pana la deces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii au dat iama in comerciantii de la Piata Cibin

Piata Cibin a fost luata la pas de catre politisti. In timpul controalelor oamenii legii au gasit inclusiv petarde comercializate ilegal. Politistii au verificat mai multe societati comerciale si au descoperit ca administratorii acestora detieau inclusiv sume de bani nefiscalizate. S-au aplicat amenzi. De asemea, pentru vanzare ilicita de pirotehnice […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro