Uniunea Europeana si iesirea din criza dezbatute la Sibiu

Hila Ovidiu

Reprezentantii Biroului de Informare al Parlamentului European al Romaniei si-au dat intalnire la Sibiu. Acestia au discutat despre Uniunea Europeana si iesirea din criza economica. Dezbaterile vin exact in momentul in care Romania  se afla in pragul unei noi recesiuni, iar FMI recunoaste ca programul de austeritate nu a fost tocmai cea mai buna solutie aleasca de catre conducatorii tarii noastre.

Uniunea Europeana si iesirea din criza a fost o dezbatere organizata de catre Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania si Centrul de Documentare Europeana Sibiu. Aici au vorbit despre situatia economica europeana dar si romaneasca nume mari ale economiei nationale. Dezbaterile de la Sibiu vin la doar o zi dupa ce in cadrul presei internationale reprezentantii FMI recunosteau ca masurile de austeritate adoptate de catre tara noastra ar fi trebuit introduse progresiv si chiar ar fi putut fi evitate. Chiar si n cadrul discutiilor de miercuri specialistii nu si-u permis decat sa analizeze contextul economic, politic si social al continentului european dar nu si sa ofere solutii cu privire la situatia actuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autorul unui furt din autoturism, identificat

Un barbat de 43 de ani din Brasov a ajuns dupa gratii dupa ce a spart un autoturism parcat pe raza municipiului Sibiu, iar din interior a sustras mai multe bunuri. Desi infractiunea a fost savarsita la sfarsitul anului trecut, politistii sibieni au reusit sa dea de urma autorului, si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro