Unitate si diversitate in spatiul romanesc

Hila Ovidiu

Ziua Nationala sarbatorita mai devreme de catre elevii a 15 scoli din judet. Luni, la Scoala 1 din Strand a avut loc cea de-a 13-a editie a concursului pe teme istorice intitulata “Unitate si diversitate in spatiul romanesc”. Au participat 45 de elevi alaturi de dascalii lor.

Elevi de la cele mai importante scoli din judet si-au dat intalnire luni la Sibiu. Acestia au participat la o actiune dedicata zilei nationale. Manifestarea este una cu traditie dat fiind faptul ca se afla deja la cea de-a 13-a editie. Actiunea a avut loc la Scoala nr.1 din Sibiu. Cei 45 de elevi prezenti au avut de trecut peste mai multe probe prin care li s-au verificat cunostintele de istorie a romanilor. Alaturi le-au fost profesorii de istorie de la clasa. Dincolo de simbolul patriotic manifestarea a avut ca scop si testerea cunostintelor elevilor inainte de testele pe care copiii le vor avea de trecut in viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sensuri de circulatie schimbate

Atentie soferi!!! Din weekendul tocmai incheiat s-au schimbat sensurile de circulatie pe strazile Bastionului, Mitropoliei si Lupas. De asemenea a au fost montate semafoare pe Andrei Saguna. Atentie soiferi!!! Sensurile de circulatie pe strazile Bastionului si Mitropoliei au suferit modificari. Mai exact, au fost inversate. Schimbarea a avut loc in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro