Unde revin santierele din primavara?!

Hila Ovidiu

Hipodrom III si Turnisor sunt doar doua dintre zonele unde din martie muncitorii de la drumuri vor reveni in forta in primavara. Aici au ramas lucrari incepute anul trecut si neterminate. Municipalitatea se lauda cu lucrari finalizate in alte 5 cartiere ale orasului.

Muncitorii trebuie sa se intoarca in primavara sa isi termine treaba in Hipodrom III unde lucrarile au inceput anul trecut in vara. S-a intervenit pentru modernizarea aleilor, parcarilor si zonelor verzi.

Neterminate au ramas si lucrarile din doua zone ale cartierului Turnisor. In lucru sunt considerate si spatiile din zona Siretului sau din spatele Centrului Cultural Ioan Besoiu.

Din aceasta primavara vor incepe si lucrarile de reparatii capitale in zona Broscarie.

Municipalitatea se lauda cu lucrari finalizate in Hipodrom II, zona Garii, zona Lomonosov, zona blocurilor de pe Milea sau zona strazii Simion Mehedinti.

La acestea se adauga alte zeci de lucrari pe strazi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu, promovat ca destinatie de city break

Ministerul Turismului promoveaza Sibiul ca destinatie de city break. Orasul de pe Cibin apare intr-un filmulet in care sunt prezentate destinatii de top din Romania. Ministerul Turismului a lansat un filmulet de promovare a catorva orase ale tarii considerate destinatii perfecte pentru turism cultural sau city break-uri. Sibiul este cel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro