Unda verde la supraimpozitarea terenurilor neingrijite

Hila Ovidiu

Primaria ii “arde” la buzunar pe proprietarii de terenuri neingrijite din oras. 12 proprietari de terenuri vor plati impozite cu 500 la suta mai mari pentru ca nu au si-au curatat pamanturile.

Consilierii locali au dat unda verde supraimpozitarii terenurilor neingrijite corespunzator. 12 proprietari de pamanturi din intravilanul Sibiului vor plati dari la stat cu 500% mai mari.

Cele 12 terenuri pentru care proprietarii vor plati impozite cu 500% mai mari decat pana acum sunt situate pe strazile Calea Surii Mici, Rusciorului, 1 Decembrie 1918, General Balan, Fabricii, Lector si Abatorului. Reprezentantii Politiei Locale spun ca au somat proprietarii sa isi curete terenurile insa nici la momentul de fata de pe acestea nu au disparut buruienile, mormanele de moloz sau gunoaiele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noua conducere a Prefecturii a depus juramantul

Prefectura Sibiului are de luni, ofical, o noua conducere. Olimpia Prislopean si Lucian Radu si-au depus juramintele. Cei doi au dat asigurari autoritatilor locale ca vor avea tot sprijinul necesar pentru realizarea proiectelor in folosul cetatenilor. Noua conducere a Prefecturii Sibiu a fost investita in functie luni prin depunerea jurmantului. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro