Un rucsac si un telefon mobil isi asteapta „stapanii” la Politie

Hila Ovidiu

Ati pierdut un rucsac si un telefon mobil? Le gasiti la politie! Bunurile au ajuns in posesia oamenilor legii iar acestia asteapta acum posesorii de drept sa vina sa si le ridice de la sediul IPJ.

In data de 2 iulie politistii sibieni au intrat in posesia unui telefon mobil pierdut. Pana la momentul de fata nimeni nu a venit sa revendice bunul. 2 zile mai tarziu, oamenii legii au dat peste un rucsac uitat de catre cineva. Oamenii legii incearca acum sa dea de urma proprietarilor de drept pentru cele doua bunuri.

In cazul telefonului, proprietarul si-l poate recupera de la sediul Biroului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Sibiu in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 08.30 si 15.30. Proprietarul rucsacului si-l poate recupera de la Biroul de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transportul deseurilor va fi facut de o firma din Bacau

O societate din Bacau se va ocupa de transportul deseurilor din Sibiu in urma sentintei date in cursul serii de joi de catre Curtea de Apel Alba Iulia in dosarul privind colectarea selectiva a deseurilor in judetul nostru. Reprezentantii Consiliului Judetean spun ca programul va deveni functional in cateva luni. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro