Un nou val de ger

Hila Ovidiu

Dupa ninsoarea din aceasta dimineata ne asteapta o saptamana de ger. Meterorologii au emis o informare de frig valabila pana in data de 14 februarie.

Primavara nu pare sa isi faca simtita sosirea cel putin pana spre jumatatea lunii februarie. In cursul acestei zile meteorologii au emis o informare de vreme deosebit de rece valabila pana in data de 14 februarie. Potrivit estimarilor meteo vremea va deveni extrem de rece mai ales pe timp de naopte. Frigul se va instala mai intai in zonele de est si sud iar mai apoi vor cuprinde Muntenia, Oltenia, Transilvania si izolat restul regiunilor. Temperaturile minime se vor situa intre -17 si -10 grade celsius, ba chiar mai scazute, sub -22 de grade indeosebi in depresiunile din Transilvania sau in jumatatea de nord a Moldovei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi amendati sau lasati fara permis pentru incalcari ale regimului rutier

Zeci de soferi au fost amendati de catre politisti in cursul zilei de miercuri, in cadrul actiunii desfasurate la trecerile de cale ferata. 3 dintre conducatorii auto au ramas si fara permis pentru ca au incercat sa traverseze cu masina calea ferata ocolind bariera. Pe tot parcursul zilei de miercuri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro