Un nou pod

Hila Ovidiu

Localitatea Bogatu Roman va avea pana la finele anului un nou pod. S-a semnat deja contractul pentru aceasta lucrare. Valoarea constructiei este de 2,1 milioane de lei. Podul va avea o lungime de peste 24 de metri.

Contractul pentru realizarea noului pod a fost deja semnat cu o firma din Cisnadie. Valoarea acestuia este de peste 2,1 milioane de lei. noua constructie vine ca o necesitate urgenta dupa ce podul existent, situat in amonte de cel care urmeaza sa fie construit a suferit alunecari. Noua constructie va avea o lungime totala de 24,10 metri si o latime de 10,20 metri. Suprafata carosabila este calculata la 7,80 metri iar latimea trotuarelor este de cate un metru fiecare. Termenul de finalizare a lucrarilor expira la capatul a 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident pe Calea Surii Mici

Un grav accident rutier a avut loc in urma cu putina vreme in zona Calea Surii Mici- Drumul Hotilor. Un sofer care iesea cu masina din noul cartier construit in zona, nu a acordat prioritate si a lovit cu putere masinile care circulau regulamentar pe ambele sensuri. In urma impactului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro