UN NOU MAGAZIN HAMBA A FOST DESCHIS ÎN ŢIGLARI

studio

Lactofarm Hamba a deschis al 8-lea magazin. Acesta se afla pe Strada Cuptorului in cartierul Tiglari. SC Mezeluri Hamba SRL este distribuitor de produse din carne brevetate pentru protectia organismului uman. Societatea comercializeaza produse din carne obtinute printr-un procedeu brevetat de catre Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci privind obtinerea de produse din carne ce protejeaza organismul uman.

De la magazinele Hamba puteti achizitiona Carnati taranesti si oltenesti, Parizer de vita, porc, pui, cremwursti extra, salamuri: de vara, uscat, traditional, banatean si unguresc si specialitati cum ar fi muschi si ceafa de casa, pulpa, toba traditionala, sunculita taraneasca , piept taranesc si costita afumata. Din magazinele Hamba nu lipseste carnea proaspata, tocata si cea de mici. Magazinul din Tiglari vine in intampinarea oamenilor care spun ca mergeau minim 2 km pe zi pentru a-si cumpara carne proaspata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iohannis: "Giratoriile sunt bune"

Odată cu finalizarea sensului giratoriu din Piaţa Unirii, Primăria  face ultimele pregătiri pentru amenajarea celui de la intersecţia străzii Morilor cu Şoseaua Alba Iulia. În prima etapă DPC va desfiinţa insula situată pe strada Turismului, pentru aceasta fiind necesară şi eliminarea stâlpului amplasat pe aceasta, care susţine reţelele de fibră […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro