Un nou loc de joaca in parcul Sub Arini

Hila Ovidiu

Micutii sibieni au un nou loc de joaca. Acesta a fost amenajat de catre Primarie in zona Stadionului Municipal, in Parcul Sub Arini. Fascinati de noile obiecte de joaca cei mici au si uitat de parcul vechi.

Pentru ca fostul loc de joaca devenise neincapator pentru multitudinea de copii care erau nevoiti sa stea pur si simplu la coada pentru a se da cateva minute in leagan, municipalitatea a luat decizia de a construi un nou loc de joaca in Parcul Sub Arini, cel mai mare parc din Sibiu. Lucrarile au durat aproximativ 3 luni si au costat primaria aproximativ 550 de mii de lei. Cei mici sunt fascinati de noul loc de joaca. Practic fostul loc de joaca amplasat in centrul parcului este pustiu. Noul loc de joaca este format din doua echipamente de joaca de tip cetate, un turn cu tobogan si cataratoare, doua leagane duble, doua leagane cu protectie pentru cei cu varste de sub 3 ani, un leagan de tip cuib. La acestea se adauga un leagan special destinat persoanelor cu handicap, un carusel cu franghii tip liane, mai multe balansoare dar si o masa de joaca pentru apa si nisip. Municipalitatea lucreaza la momentul de fata pentru procedurile de achizitii pentru echipamente de joaca destinate completarii parcurilor din cartiere dar si pentru crearea de noi locuri de joaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cabina unui TIR a luat foc

Cabina unui TIR a luat foc in cursul zilei pe DN 1 la limita dintre judetele Sibiu si Alba. Interventia prompta a pompierilor a facut sa nu existe raniti si nici pagube materiale consistente. Martorii spun ca dintr-o data capul tractor al ansamblului TIR s-a aprins. Pompierii au intervenit cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro