Un nou interimar la Spitalul Judetean

Hila Ovidiu

Spitalul Judetean are un nou manager interimar. Este vorba despe economistul Adrian Ioan Bartos. Fostul manager interimar, Remus Cipaian a decis sa ramana director medical interimar.

De la inceputul lunii si pana in cursul acestei zile Remus Cipaian a fost cel care a asigurat interimatul Spitalului Judetean cu fuctia de manager interimar. De luni a trecut insa pe functia de director medical interimar, functie ce ii permite sa profeseze si ca medic. Tot de luni noul interimar la carma Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a fost numit economistul Adrian Ioan Bartos. Acesta a detinut functia de director economic al Spitalului din Sibiu in perioada 1997-2003. Din 2013 a fost inspector de specialitate in cadrul DGASPC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

72 de concurenti au picat concursul pentru directori si vor sa se intoarca la catedra

Zeci de dascali risca sa ramana fara o paine dupa ce s-a facut validarea concurentilor pentru posturile de directori si directori adjuncti. Si asta pentru ca, cei care au candidat si au picat examenul de director vor dori sa se intoarca la catedra. La momentul de fata cea mai dificila […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro