Un nou antrenor

Hila Ovidiu

Dorin Zotinca, este noul antrenor al echipei CSU Vointa. El il va avea ca „secund” pe un alt fost fotbalist sibian, Ovidiu Tilvan, staff-ul tehnic mai fiind completat de Jan Gavrila si Adrian Fusle-Tana.

„Am luat decizia de a-l numi antrenor principal pe Dorin Zotinca. Ne-am inteles, dar contractul il vom semna abia saptamana viitoare. In ceea ce-l priveste pe Alexandru Pelici, antrenor care mai este sub contract cu clubul nostru pana in vara anului viitor, il asteptam la Sibiu dupa nunta, pentru a rezilia intelegerea. Ii multumim pe aceasta cale pentru tot ce a facut pentru echipa noastra, dar a venit vremea ca drumurile noastre sa se desparta. Ii uram multa bafta pe viitor si „Casa de piatra!”. Zotinca va fi ajutat in pregatirea echipei de Ovidiu Tilvan, Jan Gavrila si Adrian Fusle-Tana. Cred ca aceasta varianta, cu antrenori localnici, este cea mai potrivita pentru echipa noastra, in situatia de acum”, a declarat presedintele clubului sibian, Ioan Hambasan. „In principal, ne-am inteles. Urmeaza sa semnam contractul, saptamana viitoare. Reunirea echipei este programata pentru luni. In primele doua zile vom efectua vizita medicala. Plecam pe un drum nou, care, cu siguranta, nu va fi deloc usor, dar nu ne speriem. Incercam sa facem o echipa frumoasa pentru acest oras. Este mult de munca, dar ne vom stradui sa facem lucruri frumoase la Sibiu”, a declarat, la randul sau, Dorin Zotinca. Dorin Zotinca s-a nascut pe data de 13 aprilie 1971, la Brasov. De-a lungul carierei de antrenor a mai activat la Ceahlaul Piatra Neamt, Universitatea Cluj si FC Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi schimbari la Fisc

Incepand cu data de 1 iulie 2012, competenta de administrare a contributiilor sociale obligatorii datorate de persoanele fizice care realizeaza venituri din activitati independente si alte venituri, revine Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Totodata,  a fost aprobat modelul, continutul, modalitatea de depunere si de gestionare a “Declaratiei privind venitul asigurat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro