Un flaut din aur rasuna pe scena Filarmonicii

Hila Ovidiu

Spectacol extraordinar in 23 aprilie la Flarmonica din Sibiu. Pe scena se va afla Dieter Flury, artist de talie internationala. Acesta va incanta publicul meloman cu sunetele produse de un flaut realizat in totalitate din aur de 14 karate.

flautSeara zilei de 23 aprilie este una dintre cele mai speciale seri ale acestei stagiuni la Filarmonica de Stat Sibiu. Si asta pentru ca pe scena va urca in premiera Dieter Flury, artist de talie internationala. Acesta nu vine la Sibiu cu mana goala ci cu celebrul sau flaut, un instrument muzical realizat integral din aur de 14 karate. Artistul ocupa pozitia de prim flautist la Filarmonica din Viena. De asemenea, acesta este si solist, orchestrant, muzician de camera si chiar porofesor, predand la Universitatea de Muzica si Artele Spectacolului din Graz. Pe buna dreptate, artistul a fost numit “Paganini al flautului”. Putini sunt insa cei care isi pot imagina ca acesta, pe langa muzica, a studiat matematica la o universitate elvetiana de top. La Sibiu acesta va lucra cu orchestra sibiana si dirijorul roman Cristian Oroşanu, prim dirijor la Filarmonica din Brasov. Programul muzical va contine capodopere ale creatiei moderne franceze si daneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La furat pe strada Presedintelui

Un tanar de 27 de ani din Valcea a ajuns pe mana politistilor sibieni dupa ce a furat un telefon mobil. Totul s-a intalmplat pe strada Balea din Sibiu. Oamenii legii au reusit sa recupereze si obiectul sustras si sa i-l restituie victimei. Un tanar din Valcea a fost prins […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro