Un bărbat bolnav de gripă porcină a murit în București

Hila Ovidiu

Un bărbat bolnav de gripă porcină a murit în București. Bărbatul avea 38 de ani. El avea și alte afecțiuni în momentul în care a contractat gripa și nu își făcuse vacinul anti-gripal. Gripa porcină se răspândeşte alarmant în România. Peste 20 de cazuri de gripă porcină au fost confirmate până acum în România. 20 de cazuri de gripă porcină sunt confirmate în prezent numai în Bucureşti, potrivit directorului Institutului de boli infecţioase Matei Balş. Şi în restul ţării, zeci de oameni au contactat virusul AH1N1, iar numărul lor ar putea creşte. Pericolul cel mai mare este însă în estul teritoriului.
Ministerul Sănătăţii consideră că nu se poate vorbi momentan de apariţia unei epidemii.Numărul de infecţii gripale cu virusul AH1N1 a început să crească de la mijlocul săptămânii trecute. Specialiştii spun că nu se mai confruntă cu virsul pandemic din 2009, ci este vorba despre un virus gripal sezonier, care nu pune niciun pericol pentru cei care se vaccinează.

antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PSD şi UNPR au semnat protocolul de colaborare. Nu vor două TURURI la alegeri!

PSD si UNPR nu se despart înainte de alegerile locale. Liderii PSD si UNPR, respectiv Liviu Dragnea si Gabriel Oprea, au semnat joi, la sala grupului PSD din Camera Deputatilor, protocolul de colaborare la alegerile locale care a fost amânat miercuri. Protocol prevede ca UNPR respinge modificarea legislatiei pentru revenirea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro