Un barbat a fost retinut si alti 3 sunt cautati intr-un dosar de furt de scule de pe santiere

Descinderi in satul Nou! Politistii sunt in cautarea unor tineri banuiti de furturi de pe santiere. Pana acum a fost retinut un barbat banuit ca alaturi de alte 3 persoane a sustras un container cu scule de pe un santier din Selimbar. Prejudiciul in valoare de 18 mii de euro a fost recuperat si restituit partii vatamate.

Politistii spun ca furtul s-a produs in 11 august cand persoane necunoscute au patruns pe un santier de pe Doamna Stanca si au sustras de acolo un container plin cu scule folosite in constructii. A fost deschisa o ancheta si in urma acesteia s-a ajuns la concluzia ca potentialii faptasi sunt 4 tineri cu varste de 25, 26, 28 si 32 de ani. In timpul perchezitiilor domiciliare din localitatea Nou oamenii legii au descoperit scule despre care exista presupunerea ca ar apartine partii vatamate. Ulterior, ascunsa la o stana, oamenii legii au depistat o autoutilitara in care au fost gasite toate bunurile reclamate ca furate. In urma descinderilor a fost retinut un barbat. Alti 3 sunt cautati acum de politisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DSP invita sibienii la miscare in aer liber

DSP Sibiu se alatura campaniei privind Saptamana Europeana a Mobilitatii. Medicii ii sfatuiesc pe sibieni, ca macar pentru o zi, in 22 septembrie, cand este declarata Ziua fara masini, sa isi lase masinile personale acasa si sa plece la plimbare pe jos sau folosind trotineta. Campania are ca scop constientizarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro