Ultimele posturi oferite spre ocupare anul acesta

Hila Ovidiu

Vreti sa incepeti anul cu un loc de munca? Angajatorii de la Sibiu fac ultima strigare pe 2017. Sunt disponibile peste 900 de posturi vacante. Cele mai multe oferte sunt pentru prelucratori in industria textila.

La momentul de fata angajatorii din Sibiu cauta zeci de agenti de securitate, consultanti de furnizori, asistenti de relatii publice si comunicare dar cu studii medii, muncitori in industria textila, conducatori de autospeciala, excavatoristi, dulgheri, electricieni, sau cotrolori de calitate. Tot la Sibiu se mai cauta si persoane care vor sa se angajeze ca si finistori de terasamente, instalatori sau lacatusi mecanici. Oferta din ultima saptamana a acestui an mai cuprinde posturi pentru marochineri, lucratori comercianti, zidari , ornamentalisti, mecanici auto, operatori pe roboti industriali sau muncitori necalificati pentru diverse ramuri de productie.

Printre cei cu studii superioare la mare cautare sunt inginerii, administratorii de retele de calculatoare, logisticienii sau programatorii. Per total sunt puse la bataie un numar de 924 de posturi vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 150 de interventii ale ISU

Cele 3 zile ale sarbatorii Nasterii Domnului au fost extrem de incarcate pentru cei de la ISU Sibiu. Au fost solicitati sa intervina ibn peste 150 de cazuri. Majoritatea au fost solicitari pentru SMURD. Per ansamblu 80 de angajati ai ISU au fost la datorie in fiecare dintre zilele de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro