Ultimele 3 saptamani in care sibienii pot depune proiecte pentru bugetare participativa

Hila Ovidiu

Au mai ramas doar 3 saptamani in care sibienii pot depune proiecte pe care primaria sa le finanteze din bugetul de finantare participativa. Este singura maniera prin care oamenii pot veni cu solutii pentru problemele cu care se confrunta in zonele unde locuiesc. Termenul de depunere a proiectelor expira in 31 august.

Specialistii municipalitatii vor analiza proiectele depuse. Cele selectate pentru finantare vor primi per proiect maxim 150.000 de euro.

Atentie!!! Sunt luate in considerare doar proiectele completate corespunzator. Cei care le depun sunt sfatuiti sa completezr toate rubricile formularului, sa localizeze cat mai exact proiectul in teren, sa il descrie in detaliu astfel incat cei care se ocupa de selectie sa inteleaga corect despre ce este vorba si sa ataseze imagini care sa ajute atat la partea de localizare cat si la cea de intelegere a priectului.

Pana la momentul de fata au fost depuse un numar de 31 de proiecte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi prevederi pentru beneficiarii de Grupa I si conditii speciale de munca

Veste buna pentru pensionari si pentru cei care urmeaza sa iasa la pensie! S-au facut modificari legislative! Recalcularile pentru grupa I de munca se fac incepand din octombrie. De recalculari beneficiaza doar cei care au lucrat in fosta Grupa I de munca respectiv actuala cauza de conditii speciale. Vorbim aici […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro