Ultima solutie, inc`o revolutie!

Hila Ovidiu

Tara a iesit pentru a doua seara consecutiv in strada pentru a cere demisia Guvernului si retragerea legilor privind amnistia si gratierea. Numai la Sibiu au scandat lozinci anti-PSD 20 de mii de oameni. Protestatarii spun ca vor fi in numar tot mai mare in strada in fiecare seara pana la caderea Guvernului si declansarea alegerilor anticipate.

“Ultima solutie, inc`o revolutie!”, “Afara, afara cu PSD din tara” sau “Jos Guvernul mafiot” au fost doar cateva dintre lozincile care au rasunat intreg Sibiul miercuri seara. Au fost in total 20 de mii de oameni care au strabatut orasul protestand. Astfel de manifestari au avut loc in aproape toate orasele mari din tara. La unison, oamenii au cerut demisia Guvernului si alegeri anticipate. Protestatarii promit ca in fiecare seara vor fi din ce in ce mai multi si vor continua sa protesteze pana cand vor obtine ceea ce isi doresc. La Sibiu manifestatiile au fost pasnice insa in Capitala lucrurile au degenerat dupa ce ultrasii dinamovisti s-au infiltrat printre protestatarii de buna credinta si au atacat jandarmii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibianca arestata dupa ce a folosit cardurile mai multor germani pretinzand ca sunt ale ei

O tanara in varsta de 18 ani risca sa stea 10 ani dupa gratii dupa ce alaturi de alti membri ai unei grupari infractionale a comis mai multe infractiuni de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Hoata a actionat in Germania in urma cu aproximativ 3 ani. A […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro