Uite gratierea, nu e gratierea!

Hila Ovidiu

Ordonanta 13 a fost la un pas sa revina sub o alta forma dupa ce s-a cerut gratierea coruptilor. Oamenii au iesit din nou in strada, iar in cursul zilei de joi alesii neamului au decis sa lase raufacatorii acolo unde le este locul, adica dupa gratii.

Dupa ce miercuri alesii neamului s-au laudat cu faptul ca dau liber la furat, mai bine de o mie de oameni au iesit din nou in strada in toata tara. Proteste au fost si la Sibiu unde tinerii prezenti au cerut demisia guvernului. La nici 24 de ore de la readucerea in scena a fostei ordonante 13, parlamentarii si-au luat vorbele inapoi. La cererea celor din PNL, Comisia Juridica a exceptat de la gratiere luarea de mita, darea de mita, traficul de influenta si cumpararea de influenta. In iarna, pentru a nu fi data macabra Ordonanta 13 sute de mii de oameni au protestat in cele mai mari orase ale tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Weekendul incepe cu vreme rea

Ne asteapta inca un weekend cu vreme urata. Meteorologii au emis o informare de vreme rea valabila pentru toata tara de joi pana sambata dimineata. De joi de la ora 16.00 si pana sambata la ora 06.00 dimineata intreaga tara se afla sub incidenta unei informari meteo de vreme rea. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro