Tursib scoate dublurile pe perioada verii

Hila Ovidiu

Traseele Tursib care transporta si elevi catre institutiile de invatamant trec la programul de vara. Acesta va intra in vigoare incepand cu data de 25 iunie si va tine pana la 9 septembrie. In aceasta perioada vor fi scoase dublurile de pe anumite rute iar programul obisnuit va fi sensibil modificat.

Daca v-ati obisnuit ca dimineata cand mergeti la serviciu sa vedeti doua autobuze unul dupa altul care au acelasi traseu sa stiti ca unul dintre ei este pentru elevii care merg la scoala. Daca din ultima saptamana a acestei luni veti observa insa ca in loc de doua este doar unul, sa stiti ca toti elevii sunt de vina. Si asta pentru ca acestia vor intra in curand in vacanta. In consecinta si numarul calatorilor va fi mai scazut. Dublurile vor fi scoase de pe mai multe trasee. Asta nu inseamna insa ca vor fi scoase definitiv autobuze sau vor fi modificate in mod deosebit traseele. Programul de vara pentru liniiile Tursib ce transporta si elevi va dura pana in data de 9 septembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Furt de produse alimentare

In plina criza, hotii ajuns sa fure si alimente de pe rafturile magazinelor. Trei tineri cu varste cuprinse intre 18 si 19 ani au ajuns pe mana politistilor dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce furau bunuri alimentare dintr-un hipermarket. Disperarea sau poate chiar obisnuinta i-a impins […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro