Turneu local de fotbal

Hila Ovidiu

Comuna Seica Mare a gazduit la final de saptamana turneul de fotbal local, Speranta.Pret de doua zile participantii au avut parte de un adevarat regal fotbalistic.Nu mai putin de 10 echipe au participat in cadrul acestui turneu, devenit deja o traditie pentru locuitorii din Seica Mare.

tablou-fosforescent-minge-de-fotbal-

Turneul de Fotbal de la Seica Mare este la a 3- a editie. Editia din acest an poarta numele de Editia SPERANTA.Au fost inscrise 10 echipe dintre care 4 de juniori si 6 de seniori.
la acest Turneu poate participa orice consatean de pe raza comunei cu conditia sa isi faca o echipa de 10 jucatori.A fost voie buna, distractie, tarabe cu mici, bere si suc si locuitorii comunei noastre au avut 2 zile de sarbatoare si competitie.Clasamentul, la finalul turneului a fost urmatorul: juniori:

juniori locul I FC Goldkraft
juniori locul II Arsenal de Romania
juniori locul III FC Inox Carari

iar la seniori :
seniori locul I FC Obras Dany
seniori locul II Spicul
seniori locul III FC Due Fefe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mestesuguri artistice traditionale

Micii mari mestesugari isi fac bagajele deja pentru a porni spre Sibiu. De joi incepe faza nationala a Olimpiadei „Mestesuguri Artistice Traditionale”. La concursul gazduit de CNM Astra si-au anuntat prezenta peste 250 de participanti din tara si strainatate. De joi si pana duminica micii mestesugari pot fi admirati in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro