Turneu in Spania

Hila Ovidiu

Junii Sibiului au plecat in aceasta dimineata spre Spania. Vor avea miniturneu in Madrid. Se vor intalni cu tot romanii din comunitatile de acolo.

indexJunii Sibiului au raspuns afirmativ invitatiei comunitatii de romani din Madrid si pana in 21 octombrie se vor afla pe meleaguri spaniole pentru a le reaminti romanilor traditiile si cultura populara. Manifestarile culturale sunt dedicate impliniri a 70 de ani de existenta a Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul-Junii Sibiului. Artistii sibieni au plecat in aceasta dimineata catre Madrid. Merg catre Spania cu manifestari culturale speciale, seri traditionale si dezbateri pe teme de cutura traditionala. Spectacolul central este programat pentru data de 19 octombrie cand in Acala de Henares vor urca pe scana alaturi de juni Nicolae Furdui Iancu, Andreea Haisan. Stana Stefanescu, Nicu Mata, Daniel Pop, Gabriel Dumitru, Paul Ananie, Larisa Vulpescu, Alexandru Bradatan si Marcel Parau. Junii vor prezenta dansuri si cantece populare din Sibiu si alte mari zone etnofolclorice ale tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spectacol de Ziua Romanilor

Filarmonica Sibiu pregateste un spectacol special pentru cea mai mare sarbatoare a romanilor. De 1 Decembrie toti iubitorii de muzica sunt invitati sa asculte arii celebre. Ziua Nationala a tuturor romanilor va fi sarbatorita in acest an pe acorduri de…muzica clasica. Filarmonica sibiana munceste deja la programul special pentru 1 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro