„Turisti”cu iz penal

Hila Ovidiu

Hotii au un nou mod de operare! Se dau drept turisti, inchiriaza locuinte in regim hotelier si golesc apartamentele proprietarilor! 4 locuinte au fost pradate de infractori in Sibiu.

Hotii specializati pe furturi din locuinte au renuntat la patrunderea prin efractie si fura acum dupa ce obtin cheile imobilelor chiar de la proprietarii acestora. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu! Vizeaza persoanele care inchiriaza in regim hotelier locuinte, le contacteaza, se prezinta drept turisti de buna credinta, obtin dreptul de sedere in imobil si in cel mai scurt timp pleaca de acolo cu tot ceea ce este de valoare. In doar o noapte au fost pagubiti proprietarii a 4 apartamente, doua dintre ele chiar din centrul Sibiului. Vina proprietarilor a fost ca nu le-au solicitat asa-zisilor turisti copii dupa actele de identitate. Hotii au sustras din locuinte televizoare de ultima generatie, aparatura electrocasnica, lenjerii de pat, covoare si chiar cutitele de bucatarie. Politistii spun ca astfel de situatii extrem de neplacute pot fi foarte usor prevenite. Cei care i-au pagubit pe cei 4 proprietari de locuinte inchiriate in regim hotelier sunt persoane cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani, cu aspect placut, bine imbracati si care s-au prezentat drept cupluri interesate sa petreaca un sejur prelungit in municipiul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Crucea Rosie a dus cadouri celor cu nevoi speciale

Voluntarii Crucii Rosii s-au transformat joi in ajutoarele lui Mos Craciun pentru mai bine de 1200 de copii sau varstnici aflati in centrele de ocrotire sociala din tot judetul. Le-au dus pungi cu dulciuri, fructe exotice si produse de igiena personala. Pentru ca este luna cadourilor, dar mai ales pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro