Turisti germani ajunsi la spital cu suspiciune de toxiinfectie alimentara

Hila Ovidiu

Mai multe persoane au ajuns la spital in cursul noptii de marti spre miercuri dupa ce au mancat in oras. Turistii de origine germana au prezentat simptome asemanatoare cu cele toxiinfectiei alimentare. Directia de Sanatate Publica a deschis o ancheta in acest caz iar reprezentantii hotelului la care au fost cazati turistii au spus ca persoanele in cauza nu au servit masa in niciunul dintre restaurantele lor. In cursul noptii trecute 6 persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Sibiu dupa ce au prezentat simptomele specifice unei toxiinfectii alimentare. Cei care au sunat dupa salvare au fost chiar angajatii hotelului unde turistii de origine germana au fost cazati. Directia de Sanatate Publica a deschis o ancheta in acest sens.

Conducerea hotelului a chemat autoritatile competente in control pentru a vedea daca sunt ceva probleme cu restaurantele pe care le detine. Cel mai probabil turistii au mancat insa undeva in oras. Si asta pentru ca niciunul dintre turistii cazati in hotel si care au servit acolo masa nu a avut probleme de sanatate. Turistii bolnavi au stat in spitalul sibian doar cateva zeci de minute timp in care le-a fost administrata medicatia specifica. Ulterior s-au intors in hotel iar in cursul zilei de miercuri au luat avionul spre Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident spectaculos pe strada Luptei

Accident pe strada Luptei. O masina a ajuns cu rotile in sus pe carosabil in timp ce incerca sa evite impactul cu o masina de taxi. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Accident demn de cascadoriile din filme, miercuri pe strada Luptei din Sibiu. 4 masini au fost implicate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro