Tunel luminos pe Podul Minciunilor

Hila Ovidiu

Anul acesta Podul Minciunilor din Sibiu va fi transformat intr-un tunel de luminite cu ocazia sarbatorilor de iarna. Instalatia speciala a fost achizitionata de curand si are o lungime liniara de 200 de metri.

imagesAnul acesta Podul Minciunilor si Piata Mica isi vor schimba straiele cu prilejul sarbatorilor de iarna. Au fost achizitionate figurine noi dar si un sistem luminos care va impodobi unul dintre cele mai celebre poduri din tara. Noile corpuri de iluminat care vor fi montate pe stalpi vor avea forma unor stele stilizate. Tot pentru stalpi au fost achizitionate si figurine tip flamingo. Imobilele din Piata Mica vor fi impodobite cu siruri luminoase. Podul Minciunilor va fi luminat in acest an de un tunel creat din luminite. Este format din siruri de leduri. Achizitiile pentru impodobirea orasului au costat municipalitatea peste 128 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosar penal pentru sofat cu permisul suspendat

S-a ales cu dosar penal dupa ce a urcat la volan desi avea permisul suspendat. Vorbim despe un barbat de 37 de ani pe care oamenii legii l-au tras pe dreapta dupa ce au constatat ca masina pe care o conducea acesta avea defectiuni la sistemul de iluminare. Politistii l-au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro