Trustul de Presa Eveniment pregateste versiune 2 a aplicatiei Eveniment ONLINE

admin

Trustul de Presa Eveniment Sibiu impreuna cu NOBEX si agentia de design LaurentiuSeverLup.ro pregateste versiunea a 2 a aplicatiei pentru smartphonuri, iOs-uri si windows mobile care se anunta mult mai dinamica tinand cont si de extinderea EVENIMENT. Aceasta versiune este disponibila cel mai probabil incepand cu toamna acestui an.

„In ziua de azi utilizatorii isi doresc o experienta fara complicatii, fie ca iti acceseaza site-ul sau aplicatia, si fie ca o fac de la PC sau de pe Smartphone. Cu un plan bun si o viziune clara, indeplinirea asteptarilor devine posibila. Aducem prin noua aplicatie Eveniment Online 2.0 cateva noutati chiar si pentru piata romaneasca cum ar fi: identificarea zonei unde ne asculti, unde calatoresti, unde mai sunt si alti ascultatori Eveniment si foarte important va fi transmiterea online prin intermediul aplicatiei a fotografiilor realizate de utilizatori. Vom incerca sa implementam prin urmatoarea versiune informatii din trafic si starea drumurilor din Romania printr-un chat comun cu ceilalti ascultatori care pot trimite fotografii cu locurile unde au sesizat incidente in trafic.”

– a declarat Laurentiu Sever LUP pentru Stirile Eveniment.

Va reamintim ca Eveniment FM se va putea asculta in Rm. Valcea si Arges pe frecventa de 96,9 FM.

Trustul de presa Eveniment a luat fiinta imediat dupa 1991. Inceputul a fost marcat prin aparitia ziarului Evenimentul Sibian. Atat ca aparitie cotidiana cat si saptamanala ziarul care aducea informatia pura in Sibiu a captat atentia consumatorilor de media astfel ca in cativa ani a ajuns sa fie un ziar atat de popular cu o familie atat de numeroasa incat gandurile noastre au zburat mai departe…ON AIR…De ce nu? 01.03.1996 “Aici Sibiu Romania….Ascultati RADIO EVENIMENT” primele cuvinte in eterul Sibian. Au urmat sute, mii, milioane de cuvinte LIVE , o familie frumoasa,sanatoasa, si dinamica, asta inseamna si azi Radio Eveniment. Spectacole, campanii de ajutorare a celor nevoiasi, intalniri cu Fan Clubul Eveniment, concursuri, premii, emisiuni in direct cu ascultatorii, implicare in social, cultural, mult divertisment, stirile cele mai importante, si cea mai buna muzica de toate genurile. Dupa primii 2 ani,103,20 fm, Eveniment avea sa se gaseasca pe primul loc in sondajele
de audienta, loc pe care nu l-a mai pierdut pana azi. Dar cum familia noastra devenea din ce in ce mai numeroasa si mai dornica de a ne intalni tot mai mult ne-am propus sa ne vedem, si am promis sa o facem in fiecare zi…asa ca sarbatorind cu fast 4 ani de radio la 01.03.2000 intra in eter TELEVIZIUNEA EVENIMENT, canal 41. Este momentul ca Trustul de Presa Eveniment sa detina toate cele 3 media si sa le ofere sibienilor
“Televiziunea orasului tau!”. Aceleasi ganduri frumoase, evenimente de anvergura si totul in imagini. Stiri, emisiuni, talk-show-uri, filme, documentare, duplexuri, si totul in cel mai complet si lung program local de televiziune. Astazi EVENIMENT TV este cel mai urmarit program local de televiziune, si detine distinctii pentru cele mai bune emisiuni tv. Anul 2008 are sa aduca si o noua statie de radio pentru locuitorii orasului Agnita, astfel ca pe 88,5 fm agnitenii pot receptiona un program local un nou EVENIMENT FM. Aceeasi reteta de succes si mereu cea mai buna muzica.
In anul 2009 Trustul de Presa Eveniment a realizat cel mai important rebranding de pe piata media sibiana. Astfel am reusit sa implementam o noua identitate, mai dinamica si mai apropiata de cererea pietei, pastrand totusi aceleasi elemente care ne-au consacrat si ne-au impus ca lideri media locali.
In anul 2015 Televiziunea Eveniment TV devine post REGIONAL, si acopera judetele Sibiu, Cluj, Mures, Alba, Constanta-Litoral. Astfel grila de programe s-a adaptat pentru publicul care ne receprioneaza in jumatate din teritoriul Transilvaniei si Litoralul Romanesc.
In anul 2016 Trustul de Presa Eveniment a lansat si televiziunea locala Eveniment TV SIBIU, exclusiv pentru Sibiu. Astfel compania noastra media, nu a lasat liber segmentul de piata care ne-a consacrat, si a redat sibienilor programele tv locale cu care s-au obisnuit in ultimii ani.
Astazi Trustul de Presa Eveniment detine Radio Eveniment FM Sibiu, Radio Eveniment FM Agnita, Televiziunea Eveniment TV REGIONAL, Televiziunea Eveniment TV SIBIU, Redactia Eveniment Bayern din Germania, portalul de stiri evenimentsibiu.ro, evenimentulsibian.ro, ultimulceas.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu de vegetatie in zona Oituz

Incendiu de vegetatie in zona strazii Oituz din Sibiu. Pompierii au intervenit rapid pentru a opri extinderea flacarilor la zonele locuite. Incendiu de vegetatie in zona strazii Oituz. Pompierii au intervenit in forta pentru a stinge flacarile care riscau sa se extinda in zonele locuite. Cel mai probabil focul a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro