Trenul Regal opreste la Sibiu !

Hila Ovidiu

Sibiul este pentru prima oara inclus in turul facut de catre Familia Regala cu Trenul Regal. Anul acesta, de 1 Decembrie, membrii casei regale si invitatii lor vor circula pe ruta Sinaia-Bușteni-Predeal-Brașov-Codlea-Făgăraș-Avrig-Sibiu.

La calatoria anuala a Trenului Regal de 1 Decembrie vor lua parte Altetele Regale Principesa Margareta, Principele Radu si Principesa Maria. Alaturi de acestia vor calatori si invitatii speciali ai Familiei Regale Romane. Vorbim aici desdpre Familiile Regale ale Belgiei si Bulgariei, invitatii de onoare ai Custodelui Coroanei Majestatile Regale Simeon al II-lea si Regina Margarita ai bulgarilor dar si Principele Lorenz al Belgiei. Lor li se vor alatura cu statut de invitat elevi olimpici din tara noastra, profesori, personalitati ale societatii civile dar si autoritati locale. Plecarea se va face in jurul orei 15.47 din Sinaia.  Altetele Regale si ceilalti invitati vor opri in fiecare dintre garile Busteni, Predeal, Brasov, Codlea, Fagaras, Avrig si Sibiu. Aici vor poposi cateva minute, timp in care, inaltele fete regale vor vizita expozitii iar oamenii vor putea vizita Trenul Regal. In judetul nostru, la Avrig Trenul Regal va opri pret de 26 de minute. Ultima oprire va fi la Sibiu, in jurul orei 16.35. Trenul va ramane in Gara din Sibiu pana la ora 18.30. In tot acest timp el poate fi vizitat de curiosi. Calatoria cu Trenul Regal din acest an este dedicata aniversarii a 150 de ani de la intemeierea Casei Regale a Romanieisi promulgarii Constitutiei din 1866. In seara de 1 Decembrie Familia Regala va lua parte la concertul dedicat Zilei Nationale de la Filarmonica de Stat din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Perchezitii la Medias

Politistii si procurorii medieseni au desfasurat in ultimele 24 de ore 4 perchezitii domiciliare. Oamenii legii au cautat mai multe persoane suspectate de talharie, favorizarea infractorului si detinere ilegala de arme. 2 persoane au fost retinute in acest dosar. Vizati in cadrul perchezitiilor au fost mai multi barbati acuzati ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro