Trend-ul primaverii in materie de aranjamente florale

Hila Ovidiu

Cel mai cunoscut florar din Sibiu, Loris  Tobias, a pregatit de 8 Martie buchete si aranjamente in ton cu tendintele din domeniu din acest an. Cosulete de primavara cu flori viu colorate si buchete de primavara in culori vii si armonioase. Clientii florariei au avut si placuta surpriza sa constate ca florile de aici erau si cu 40-50% mai ieftine decat in piata.

Primavara aceasta se “poarta” florile de primavara, in culori vii, si combinate in buchete inedite. Spune acest lucru chiar unul dintre cei mai cunoscuti florari din Sibiu, Tobias Loris. De 8 Martie florarul le-a recomandat clientilor in primul rand trandafirii, in toate culorile, dar si narcisele, lalelele, orhideele sau frezile, florile specifice primaverii. De 8 Martie insa, au facut ravagii in randul clientilor cosuletele de primavara, alcatuite din flori de primavara si trandafiri, si ornate cu fluturasi albi. Clientii inspirati nu au ocolit floraria “Momentul magic”, mai ales ca aici preturile nu au crescut de 8 Martie, iar florarul Loris face adevarate “magii” cand vine vorba de aranjamente si buchete florare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Amendate” cu flori

Politistii rutieri sibieni nu renunta la traditie. Si in acest an, de 8 Martie, oamenii legii au “amendat” femeile in trafic cu cate o floare. Agentii de politie au trecut cu vederea si micile abateri cum ar fi vorbitul la telefon in timpul sofatului, si s-au multumit doar sa le […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro