Trei tineri afgani, ascunși într-un autocamion încărcat cu pepeni, depistaţi la P.T.F. Bechet

stiri redactie

Poliţiştii de frontieră au depistat trei cetăţeni afgani care au încercat să intre ilegal în România, ascunși în compartimentul marfă al unui autocamion ce venea din Grecia si era încărcat cu pepeni.

În data de 10.06.2021, în jurul orei 21.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 27 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, pepeni verzi din Grecia pentru o societate din România.

Procedând la verificarea mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au constatat faptul că, în compartimentul de marfă, se aflau ascunși trei bărbaţi, cetăţeni străini.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că cei trei sunt cetăţeni afgani, cu vârste cuprinse între 23 și 26 de ani. Aceştia au declarat că s-au urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau pe teritoriul Greciei, fără ca șoferul să aibă cunoștință despre acest aspect. Tot la verificări, tinerii au mai declarat polițiștilor de frontieră faptul că intenționau să ajungă în Franța.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, atât șoferul şi cei trei afgani, cât și mijlocul de transport, urmează să fie preluaţi în cursul acestei zile de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Porsche Cayenne cu număr fals de înmatriculare și plin cu colete cu țigări, depistat la frontiera de nord

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni desfăşurate în zona de competenţă, cantitatea de 24.430 pachete cu țigări, în valoare de 286.100 lei. În unul dintre cazuri, polițiștii de frontieră au fost nevoiţi să folosească dispozitivul anti-pneu pentru a opri un autoturism marca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro