Trei femei au fost reținute de către polițiștii de investigații criminale

UPDATE

Pe numele celor trei femei, instanța a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 25 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut trei sibience, în vârstă de 20, 25, respectiv 44 de ani, cercetate penal pentru săvârșirea mai multor furturi din magazine de pe raza municipiului Sibiu și a comunei Șelimbăr.

În fapt, cele trei femei sunt bănuite că, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, ar fi sustras în repetate rânduri produse cosmetice din magazine specializate, creând un prejudiciu de 9.000 de lei.

Cele trei au fost reținute 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modificări în regimul de circulație pe străzile Litovoi, Viitorului și Moara de Scoarță

Primăria Sibiu va implementa în următoarea săptămână două modificări importante în regimul de circulație pe străzile Litovoi, Viitorului și Moara de Scoarță. Din 2 martie, sens unic pe un tronson al străzii Litovoi din cartierul Ștrand.Pe tronsonul dintre intersecțiastrăzilor Ion Albabei – Săcel și strada Cristianse modifică regimul de circulație,din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro