Trei accidente intr-o zi

Hila Ovidiu

3 accidente au avut loc in ultimele 24 de ore. Intr-unul dintre cazuri este vorba despre o femeie care a fost accidentata intr-un mijloc de transport public dupa ce soferul a intrat cu viteza prea mare intr-o curba.

indAccidentul s-a produs in cursul dupa amiezei trecute cand un sibian de 53 de ani, sofer al unui autobuz de transport public in timp ce conducea pe Alba Iulia la intersectia cu strada Malului a franat brusc si a provocat ranirea unei pasagere de 39 de ani. Femeia a ajuns la spital unde a fost internata de urgenta. Cel de-al doilea accident s-a produs pe pe drumul ce leaga Dobarca de Miercurea Sibiului din cauza neacordarii de prioritate la patrunderea pe DN1. soferul de 60 de ani a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar dinspre Sebes spre Sibiu. O pasagera a masinii conduse regualmentar a fost ranita si a necesitat ingrijiri medicale. Cel de-al treilea accident este produs de catre un biciclist care nu s-a asigurat la efectuarea virajului spre stanga si a fost acrosat de catre un autoturism condus de un tanar de 21 de ani. Biciclistul era usor baut. Rezultatul etilotestului a aratat in cazul acestuia o concentratie de 0,16 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua zi de canicula. Probabil ultima..

Inca o zi in care mercurul din termometre a sarit bine de 30 de grade.in astfel de conditii cei care lucreaza in hale si birouri pot spune ca au facut sauna la propriu. Specialistii Directiei de Sanatate Publica atrag atentia asupra faptului ca in astfel de conditii termice sunt necesare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro