Tratament de iarna pentru anumalele de la ZOO

Hila Ovidiu

Mai protejate de iarna decat sunt in mod normal oamenii. Vorbim despre animalele de la Gradina Zoologica Sibiu. Acestea sunt rasfatate in timpul sezonului rece cu temperaturi de pana la 25 de grade celsius si alimentatie bogata in vitamine.

Gradina Zoologica din Sibiu se pregateste pentru sosirea iernii. Animalele de aici nu vor ingheta de frig, ci din contra, vor benefica de tratament preferential. Vorbim aici despre adaposturi incalzite, mancare bogata in vitamine si multe alte mici beneficii pe care poate cei mai saraci sibieni nu si le pot permite. Dintre cele peste 140 de animale de la Gradina Zoologica aproximativ 40 la suta au nevoie de ingrijiri speciale pe timpul rece. Sunt insa si animale care se bucura de sosirea sezonului rece. Aici tigrii siberieni si lupul alb sunt cele mai fericite animale. Camilele, desi nu sunt tocmai mari iubitoare de ger, pot rezista cateva zile la rand si la temperaturi de minus 40 de grade. Ursii din gradina zoologica se pregatesc deja pentru perioada de hibernare. Acestia consuma mai multa mancare decat in mod normal si sunt putin mai lenesi. Acestia consuma zilnic aproximativ 10-15 kilograme de hrana zilnic. Cele mai pretentioase exponate de la zoo sunt reptilele. Acestea au nevoie de temperatura constanta pe tot timpul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lentilele de contact nu fac rau

Lentilele de contact cosmetice nu sunt un pericol pentru cei care le poarta. Asigurarile vin din partea oftalmologilor care se ocupa si cu acest segment. Acestia spun ca singurul inconvenient care ar putea aparea este cel de vizibilitate uros redusa. Lentilele de contact cosmetice pot fi purtate de catre aproape […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro