Tratament balnear pentru pensionari

Hila Ovidiu

In incercarea de a-si mai repara sanatatea pe ici pe colo, mii de pensionari apeleaza la Casa de Pensii pentru bilete de tratament balnear. In 2014 pana la inceputul acestei saptamani fusesera depuse peste 3800 de solicitari. Cifrele sunt in crestere fata de anul trecut.

Balnear-tratament

De cand a inceput sezonul de depunere a cererilor si pana in momentul de fata mai bine de 3800 de pensionari s-au aratat interesati de obtinerea unui bilet de tratament balnear in statiunile romanesti. Pana la inceputul acestei saptamani la Casa de Pensii isi depusesera cereri de obtinere a unui bilet de tratament 3875 pensionari, cu aproximativ 500 de cereri mai mult decat in 2013 cand au fost inregistrate doar 3386. Pana la acest moment catre Casa de Pensii de la Sibiu au fost trpartizate un numar de 2077 bilete de tratament balnear cu aproape 800 de bilete mai putin decat anul trecut. In anul 2013 in primele 8 lni ale anului fusesra repatizate 2806 bilete de tratament.
Pensionarii sibieni pot efectua tratament balnear prin Casa de Pensii in statiunile Bazna, Nuzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu Bai, Govora, Herculane, Moineasa, OLanesti, Saturn, Sovata, Tusnad, Vatra Dornei si 1 Mai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bilant accidente rutiere

Aproape 100 de accidente grave. Atatea au avut loc in prima jumatate a anului pe soselele judetului. 19 oameni si-au pierdut viata in aceste evenimente rutiere. Cele mai multe s-au produs in zilele de luni si de joi. Numarul de accidente rutiere grave nu a crescut doar la Sibiu ci […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro