Traseul 14 ar putea fi prelungit pana in cartierul Resita

Hila Ovidiu

Tursibul ar putea ajunge mai des in Cartierul Resita. Proiectul de hotarare care ar urma sa reglemeteze functionarea traseului 14 este deja pus in dezbatere publica.

Primaria a pus in dezbatere publica proiectul de hotarare care ar urma sa reglementeze programul de circulatie al autobuzelor Tursib incepand cu data de 19 iunie cand copiii intra in vacanta. Tot de atunci traseul 14 ar urma sa ajunga si in Cartierul Resita. La momentul de fata singurul traseu singurul autobuz care ajunge si in acest cartier este cel de pe Traseul 10. Acesta are 9 opriri in zilele de luni pana vineri si cate doua in weekend. Traseul care urmeaza sa fie prelungit, 14, va avea 11 intrari in zilele lucratoare, 5 in zilele de sambata si cate 4 in zilele de duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac recrutari pentru scolile MAI

Visati sa imbracati uniforma de politist? Acum este momentul! Politia Sibiu recruteaza candidati penru admitererea in unitatile de invatamant care pregatesc personal pentru structurile MAI. Sunt puse la bataie sute de posturi. Cererile de inscriere se pot depune pana in data de 26 mai pentru unitatile de invatamant superior si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro