Trasee modificate

Hila Ovidiu

Lucrarile de pe strada Otelarilor modifica traseele mijloacelor de transport public. Vor fi afectate traseele 10, 12 si 14 pe o anumita portiune.

sibiu

Pe strada Otelarilor au loc in acest an ample lucrari de modernizare. Circulatia pe aceasta strada a devenit imposibila asa ca traficul a fost deviat pe stradutele adiacente. Chiar si mijloacele de transport public vor circula in zona dupa un traseu reconfigurat. Pana acum pe strada Otelarilor s-a intervenit pentru schimbarea conductelor de apa si canal. Pentru acest an sunt programat lucrarile de reabilitare a carosabilului si trotuarelor. Astfel, statia Tursib de la Complexul Comercial de pe strada Otelarilor va fi mutata pe strada Macaralei in dreptul imobilului cu numarul 23. In zona, cele 3 autobuze vor circula pe traseul Henri Coanda, Masinistilor si Macaralei pentru a fi evitata strada Otelarilor. Restul traseului parcurs de catre cele 3 autobuze va ramane neschimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O sticla cu mercur o poate baga la inchisoare

O femeie de 59 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce politistii au gasit in garajul ei o jumatate de kilogram de mercur. Oamenii legii incearca acum sa afle de unde provenea substanta chimica. In loc se isi astepte in liniste pensia, o femeie din Sibiu va astepta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro