Transmisie live, marca Eveniment FM

Hila Ovidiu

Vreti sa intrati in contact cu lumea religioasa dar nu aveti timp sa mergeti la conferintele de la Biblioteca Astra. Ascultati Eveniment FM! Trustul de presa Eveniment si-a montat la Targul de Carte si Revista Religioasa un studio mobil si va transmite cele mai importante evenimente.

evePentru cei care nu vor reusi sa ajunga la Targul National de Carte si Revista Religioasa, Eveniment FM le aduce targul in…propriile case. Prin intermediul undelor radio ascultatorii de pretutindeni vor putea auzi cele mai interesante dezbateri duhovnicesti care vor avea loc in cadrul targului. Cei care vor trece pragul targului isi vor putea spune in direct opiniile in cadrul transmisiunilor live realizate din studioul mobil Radio Eveniment amplasat in Biblioteca Judeteana Astra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a deschis Targul National de Carte si Revista Religioasa

Sibiul s-a transformat pentru acest sfarsit de saptamana in Capitala Invataturilor Duhovnicesti. A inceput cea de-a XIV-a editie a Targului National de Carte si Revista Religioasa. Evenimentul are loc la Biblioteca Judeteana Astra. Sibiul s-a transformat incepand de joi de la pranz in Capitala Invataturilor Crestine. In cetatea Sfantului Ierarh […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro