Transilvania Tatoo Expo, la un alt nivel

Hila Ovidiu

O noua editie a Transilvania Tatoo Expo a inceput vineri la Sibiu. Daca pana acum tatuajele erau atractia fiecarei editii, din acest an s-a trecut la un alt nivel. Pasionatii de body-art au ocazia de a-i intalni pe cei mai modificati oameni de pe planeta.

Conventia tatoo expo ajunsa deja la cea de-a noua editie a debutat vineri. Sunt prezenti mai bine de 50 de artisti internationali care vin sa impresioneze publicul sibian si nu numai. Printre surprizele acestei editii se numara concursul de mis dar si concursul de…barbi destinat barbatilor.

Cireasa de pe tort sunt insa artistul Emilio Gonzalez si  opera sa, Henry Rodiguez alias “Red Skull”. Tanarul a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a arata ca personajul sau preferat din Capitain America. Si-a taiat urechile, nasul, si –a pictat definitiv fata in rosu si chiar si-a tatuat ochii.

Editia din acest an a Tatoo Expo se va incheia duminica cu un show incendiar, interzis celor cu varste sub 18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Icoana facatoare de minuni, adusa pentru a doua oara la Sibiu

Icoana Maicii Domnului “Pantanassa” a revenit la Sibiu. Poposeste la bisericuta din curtea spitalului de Boli Pulmonare pana luni. Se spune despre aceasta icoana ca este vindecatoare de cancer. Icoana facatoare de minuni a fost zugravita in secolul XVII si a fost mai apoi asezata la Manastirea Vatoped. Nu a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro