Transfagarasanul deschis traficului de azi!

Hila Ovidiu

De marti s-a deschis oficial transfagarasanul. DN 7 C va ramane circulabil pana in data de 31 octombrie. Atentie insa! Oficialii au anuntat 18 zone de pe acest traseu in care au loc caderi de piatra.

DN7C_by_vxside

Compania Nationala de Autorstrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat deschiderea de marti a Drumului National 7 C cunoscut sub denumirea de Transfagarasan. Drumul ce face legatura intre localitatea Brascov, judetul arges si DN1 portiunea dintre Brasov si Sibiu este deschis circulatiei doar cateva luni pe an. Vorbim practic in acest an de perioada 1 iulie-31 octombrie 2014. Transfagarasanul este considerat unul dintre cele mai pitorest sectoare de drum din tara noastra. Chiar si asa, cei de la Compania de Drumuri spun ca turistii trebuie sa circule cu prudenta. Pe acest traseu au fost impuse restrictii pe cele 18 zone considerate periculoase din cauza caderilor de pietre. Zonele de restrictie incep la kilometrul 57+100 si se incheie la kilometrul 132+80. Pe segmentele de drum cu risc nu se recomanda stationarea. CNADNR mai precizeaza si faptul ca pe sectorul de drum cuprins intre kilometrul 104 si kilometrul 130 se interzice circulatia in intervalul orar 21.00-07.00. Cea mai inalta sosea din Romania, Transalpina ramane deocamdata in situatie incerta. Si asta pentru ca nu exista o data oficiala la care drumul dintre nori sa fie deschis. Conditiile meteo si stratul de zapada sunt cele care stabilesc de cand devine practicabila soseaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paza buna trece primejdia rea

Aveti grija pe cine lasati sa va intre in casa!!! nu de putine ori s-a intamplat ca cei care le-au batut la usa sibienilor sub diferite pretexte sa fie hoti de profesie. Politistii va invata cum sa va feriti de astfel de infractori. Au apus vremurile cand hotii urcau prin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro