Tragere la sorti pentru loturile vacante din Cartierul Tineretului

Hila Ovidiu

La o zi dupa Sarbatoarea Dragostei 18 familii norocoase vor afla ce lot vor primi in Cartierul Tineretului. Tragerea la sorti va avea loc la mansarda Primariei din Piata Mare. Dupa ce si-au reactualizat dosarele, 136 de tineri sibieni au intrat in cursa pentru un lot in Cartierul Tineretului. Concurenta a fost mare dat fiind faptul ca au fost disponibile doar 18 bucati de pamant. La un calcul simplu putem vedea ca au fost cam…7 doritori pe un loc. In functie de punctajul obtinut, primii 18 vor avea garantat unul dintre loturile oferite spre ocupare. Pozitionarea acestuia o vor afla prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va avea loc la exact o zi dupa Ziua Indragostitilor, adica in 15 februarie. Fiecare participant trebuie sa vina cu buletinul si va avea dreptul la o singura extragere. In functie de numarul extras va vedea care este lotul pe care l-a primit in folosinta gratuita. Tragerea la sorti va avea loc in camera 313, la mansarda Primariei, la ora 12.00.
Dupa intrarea in posesie castigatorul lotului are la dispozitie un an de zile sa isi depuna documentatia necesara construirii unei locuinte. Dupa ceva vreme acesta isi va putea cumpara terenul de sub casa devenind astfel proprietar cu acte in regula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vaccinare antigripala

De frica gripei aproximativ 14 mii de sibieni s-au imunizat. Numai in ultima saptamana s-au vaccinat peste 700 de persoane. Chiar si asa la nivelul judetului nostru au fost confirmate saptamana aceasta primele 5 cazuri de gripa. In doar o saptamana de zile au fost raportate catre DSP aproximativ 40 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro