Tragedie la cativa metri de casa

Hila Ovidiu

A murit la doar cateva sute de metri de casa. Vorbim despre un barbat de 71 de ani care a decedat dupa ce i s-a facut rau la volan, a ramas blocat cu piciorul pe acceleratie, rotile au luat foc si s-a intoxicat cu fum. Medicii s-au chinuit aproximativ o ora sa il resusciteze, dar fara succes.

Un barbat de 71 de ani a murit la doar o strada distanta de cea pe care locuia. Batranul se intorcea de la tara si mai avea doar cateva zeci de metri pana la destinatie cand i s-a facut rau la volan. Ironia sortii a facut ca acesta sa ramana cu piciorul intepenit pe pedala de acceleratie. Rotile masinii s-au invartit in loc pana cand au luat foc. Abia cand au vazut fumul gros cei care locuiau in zona s-au speriat si au chemat pompierii. La scurt timp dupa sosirea pompierilor si a ambulantei a ajuns si familia barbatului. Sotia acestuia spune ca ultima oara a vorbit cu el luni seara si ca nu avea nimic. Familia il astepta sa se intoarca acasa. Pompierii au intervenit prompt si au stins incendiul in timp ce medicii au incercat sa il resusciteze pe barbat. Cei de la SMURD s-au chinuit aproape o ora sa il readuca la viata pe batranul de 71 de ani. Din pacate pentru acesta nu s-a mai putut face nimic iar medicii au fost nevoiti sa declare decesul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tragedie la cativa metri de casa

A murit la doar cateva sute de metri de casa. Vorbim despre un barbat de 71 de ani care a decedat dupa ce i s-a facut rau la volan, a ramas blocat cu piciorul pe acceleratie, rotile au luat foc si s-a intoxicat cu fum. Medicii s-au chinuit aproximativ o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro