Trafic restrictionat sau deviat

Hila Ovidiu

De luni se deviaza traficul in doua zone ale orasului. Prima dintre ele este soseaua Stefan Cel Mare, iar ceala zona noului pod de peste Cibin. La pod vor avea loc lucrari de racordare cu strada, iar pe Stefan cel mare se va turna stratul de uzura.

Incepand de luni in 2 zone intens circulate ale orasului se va merge doar cu restrictii sau pe rute ocolitoare. Este vorba despre strada Stefan cel Mare si zona noului pod de peste Cibin. Pe Stefan cel Mare pentru lucrarile de reparatii la carosabil si turnarea stratului de uzura in 30 aprilie si 1 mai tronsonul cuprins intre strazile Revolutiei si Negoiu se va circula cu restrictii. Tot din 30 aprilie va incepe racordarea rutiera a noului pod peste Cibin. Aici traficul va fi deviat timp de doua saptamani pe strazile Pedagogilor si Lemnelor. De asemenea mijloacele de transport in comun vor fi deviate pe traseul Pedagogilor-Lemnelor-Distributiei-Autogarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de oameni si-au gasit un loc de munca

Saptamana plina de oferte pentru cei care au vrut sa isi gaseasca un loc de munca. In ultimele trei zile au avut loc la Sibiu doua mari actiuni menite sa ii puna fata in fata pe angajatori cu viitorii angajati. Este vorba despre selectia de personal pentru Germania si Bursa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro