Trafic ingreunat pe DN 1

Nervii soferilor care au fost nevoiti sa circule pe DN 1 in zona kilometrului 293 au fost pusi la grea incercare! In zona s-au efectuat lucrari iar traficul a fost inchis pe ambele sensuri pentru mai bine de 2 ore. Chiar daca ulterior s-a dat drumul circulatie alternativ, la anumite intervale, cozile pe ambele sensuri au fost de cativa kilometri.

Joi a fost zi lunga atat pentru drumarii care isi desfasoara activitatea in judetul Sibiu cat si pentru soferii nevoiti sa circule pe anumite portiuni din DN1 sau A1. Pe drumul national s-a intervenit pentru inlocuirea separatoarelor de sens iar pe autostrada muncitorii au inlocuit rosturile de pe viaductul Aciliu.

Pe DN1 cei de la drumuri au decis sa lucreze cate o jumatate de ora apoi sa dea drumul, dirijat traficului. Cozile nu au intarziat insa sa apara iar lucrarile s-au intins pana spre seara. Drumarii spun ca dupa finalizarea interventiilor traficul revine la normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Investitii pentru modernizarea infrastructurii digitale a municipalitatii

Municipalitatea sibiana continua investitiile in digitalizarea institutiei astfel incat oamenii sa isi poata obtine toate documentele necesare fara a fi nevoitit sa stea la cozi interminabile. Pana la momentul de fata cele mai avansate tehnologii utilizate sunt pentru plati si programari on line. Reprezentantii municipalitatii spun ca demersurile de modernizare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro