Trafic inchis intermitent pe Transfagarasan

Hila Ovidiu

Traficul pe Transfagarasan este inchis marti si miercuri. Aici se va filma o actiune de drifting. Vor fi insa si surte perioade in care circulatia va fi deschisa pentru a permite turistilor sa isi continue drumul.

Reprezentantii CNAIR spun ca in urmatoarele doua zile traficul va fi inchis intermitent pe Transfagarasan intre Balea Lac si Balea Cascada. Marti si miercuri restrictiile de trafic se vor aplica in intervalul orar 08.00 si 19.00. Pentru a nu-i intoarce totusi din drum pe turistii care vor sa parcurga unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din tara noastra, organizatorii evenimentului de drifting pentru care se inchide Transfagarasanul vor deschide circulatia cate 15 minute la fiecare jumatate de ora. Soferii sunt rugati sa tina cont de semnalizarea rutiera temporara si de indicatiile politistilor aflati la fata locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Miercuri are loc bursa pentru persoane provenite din categorii defavorizate

Numaratoarea inversa pentru Bursa locurilor de munca destinata categoriilor sociale defavorizate a intrat in linie dreapta. Miercuri dimineata angajatorii si potentialii angajati isi vor putea strange mana. Pana la momentul de fata agentii economici care si-au anuntat prezenta pun la bataie aproximativ 300 de posturi vacante. Prin aceasta actiune cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro