Tot mai putine locuri de munca

Hila Ovidiu

Oferta redusa a locurilor de munca la inceput de an nou. Pentru aceasta prioada pe listele Ajofm apar doar 146 de posturi vacante. Dintre acestea 7 sunt pentru cei care au absolvit scoli inalte.

Oferta locurilor de munca scade cu fiecare saptamana. Tot mai putini sunt cei care au de unde sa isi aleaga un job stabil. Spre expemplu in aceasta perioada si-au anuntat intentia de a face angajari doar 27 de agenti economici. Acestia pun la dispozitia doritorilor putin peste 140 de locuri de munca vacante. Cele mai multe posturi disponibile sunt in municipiul Sibiu. Aici cei aflati in cautarea unui loc de munca au de ales dintre cele 103 joburi oferite spre ocupare. La Medias si la Agnita sunt disponibile cate 21 de locuri de munca in timp ce la Avrig este scos la concurs un singur post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibienii nemultumiti de operatorii de cablu si telefonie mobila

Sibienii sunt nemultumiti din cale afara de serviciile de cablu tv sau telefonie mobila. Dovada stau zecile de reclamatii la OPC. Peste jumatate dintre cele inregistrate intr-o luna sunt depuse impotriva operatorilor de astfel de servicii. Cele mai multe reclamatii care ajung la OPC din partea sibienilor nemultumiti sunt pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro