Tot mai multi pensionari isi fac imprumuturi la CARP

Hila Ovidiu

Pensionarii si-au inceput anul cu…imprumuturi la CARP. Fata de anul trecut atat sumele imprumutate cat si numarul de credite a crescut cu 7 procente.

Numarul sibienilor care s-au indatorat la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor pentru a fi siguri ca au cu ce isi plati medicamentele, darile catre stat dar si facturile la utilitati a crescut cu aproape 10 procente fata de anul trecut. In 2016, in prima luna a anului au fost imprumutati in municipiul Sibiu aproximativ 385 mii de lei iar in teritoriu alti 264 de mii de lei. In total sibienii au contractat credite de la CARP in valoare de putin peste 649 de mii de lei. In cea de-a doua luna lui 2016 imprumuturile au sarit de suma de un milion de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aviz favorabil pentru referendum

Sibienii vor fi chemati la urne. Referendumul propus de Klaus Johannis  a fost avizat de catre comisiile juridice ale Senatului si Camerei Deputatilor. Procedura referendumului a fost declansata de catre Presedinte in 24 ianuarie. Comisiile juridice au votat marti in unanimitate decizia ca anul acesta romanii sa fie chemati la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro